Profiel van Arash Aazami

Arash aazami v1.4

Arash Aazami

Arash Aazami: innovator, ondernemer, visionair, paradigm shifter

Arash (1977) groeide op in Afrika en Europa. Hij studeerde jazz aan het conservatorium en was enkele jaren actief als professioneel gitarist in Europa en Amerika. Na 7 jaar in ICT, ondernemerschap en verandermanagement kwam Arash in 2006 terecht in de energiesector. Tot 2010 leidde hij een energieleverancier, en ontdekte hij van binnenuit hoezeer de energiesector opnieuw uitgevonden moet worden. In 2010 richtte Arash het eerste energiebedrijf op dat meer verdient naarmate het minder energie verkoopt, en daarmee volledig gericht is op het versnellen van de energietransitie. Zijn businessmodel won in 2014 twee categorieën van de MIT Climate CoLab Challenge.
Begin 2015 heeft Arash zijn directierol bij BAS neergelegd om zich te richten op een enorme missie: schone energie als grondrecht voor alle mensen.
Arash wordt internationaal gezien als energie-expert en is veelgevraagd spreker en adviseur in binnen- en buitenland. Arash' presentaties kenmerken zich door een hoog tempo, unieke perspectieven op de wereld en zeer persoonlijke verhalen, en veranderen uw blik op energie, duurzaamheid, en wat u kunt doen om de wereld te verbeteren. Arash presenteert in Nederlands en Engels.

Expertise / Vakgebied

Duurzaamheid, Energie, Leiderschap, Crisis, Verandermanagement, Ondernemen

Boek Nu


Vergoeding: €3000 .. €6000

Arash kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Duurzaamheid Leiderschap Meertalig (niet alleen het Nederlands) Ondernemen

Sociale Media