Profiel van Bea Hekhuis

Bea hekhuis

Bea Hekhuis

Bea (1975) is een ervaren psychologe. Na jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening, heeft zij sinds 6 jaar een eigen praktijk als EFT*-therapeut/EFT-coach. Zij helpt mensen bij het oplossen van angstklachten en/of de gevolgen van nare ervaringen, bij het herstellen van burn-out en bij het omgaan met chronische fysieke klachten. Als EFT-coach helpt zij sporters bij het oplossen van mentale belemmeringen (emoties, overtuigingen), die hen ervan weerhouden om optimaal te presteren, onder andere bij het terugkomen na een blessure.

*EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Een effectieve techniek bij het oplossen van allerlei emotionele blokkades en beperkende overtuigingen. EFT werkt door middel van 'kloppen' op acupunctuurpunten en is ook relatief eenvoudig te leren als zelfhulptechniek.

Naast therapeut en coach is Bea adviseur op het gebied van multiculturele vraagstukken. Vanuit een (sociaal-)psychologische/pedagogische invalshoek adviseert zij organisaties over het oplossen van maatschappelijke spanningen en de preventie van radicalisering.

Expertise / Vakgebied

doctoraal psychologie (UU), master Islam (UU), EFT-therapeut (Emotional Freedom Techniques)
kennismaking EFT; EFT en verbetering (sport)prestaties; EFT en stressreductie;
multiculturele vraagstukken en emoties

Boek Nu


Vergoeding: €300 .. €399

Bea kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Gezondheidszorg Leiderschap Sport

Sociale Media