Profiel van Carla Pathuis

Carla pathuis

Carla Pathuis

Carla Pathuis is een ervaren coach met meer dan twintig jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg; psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg en de verslavingszorg.
De jarenlange ervaring en opgedane opleidingen en certificaten vinden hun weg naar de klanten met klachten op gebied van burn out, adhd, trauma-opvang voor en door hulpverleners en gewenste groei op persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling.
Zij begeleidt als conflict coach stellen en echtparen die bij elkaar wensen te blijven. Conflict coaching zet zij ook in voor werkgevers en werknemers die niet langer willen blijven rondlopen met hun sluimerend conflict. Als mediator levert zij een bijdrage in alle denkbare conflicten, tussen relaties en instanties; specialisatie zorg en welzijn.

Clara Pacta betekent - vertaald uit Latijn- Duidelijke Afspraken. Carla is ervan overtuigd dat duidelijke afspraken nodig zijn in ieder proces. Achter uw beslissing staan, op basis van duidelijke afspraken, helpt u in de route die u na conflict coaching , mediation of individuele coaching zelfstandig, in vertrouwen verder gaat.

Carla houdt van kleur en is ervan overtuigd dat kleuren van invloed zijn op ons leven. Een mooie aanvulling kunnen en mogen kleuren zijn.

Expertise / Vakgebied

Gezondheidszorg, ggz gerelateerde klachten.
Gedragsverandering en motiverende gesprekstechnieken
Conflict hantering; wat is uw stijl?
Kleur

Boek Nu


Vergoeding: €300 .. €399

Carla kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Gezondheidszorg Leiderschap

Sociale Media