Profiel van Dirk Zeelenberg

Dirk zeelenberg

Dirk Zeelenberg

Dirk is een veelgevraagd (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter bij congressen, evenementen, workshops en andere bijeenkomsten. Met zijn ongebreidelde passie, creativiteit en humor weet hij als geen ander de zaal mee te krijgen in het verhaal. Vanuit deze ervaring is Dirk te boeken als spreker. Ter inspiratie de volgende thema’s:

Verandering
Door zijn jarenlange ervaring als zelfstandige (acteur, ondernemer en trouwambtenaar) weet Dirk als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit jezelf te moeten halen, maar ook hoe anderen te motiveren.

Omgaan met verandering
Verandering kan voor veel weerstand zorgen. Dirk laat zien hoe verandering juist de basis kan zijn van succes.

Motiveren en doorzetten
Succes kan ook zó weer voorbij zijn. Dirk heeft dat tot aan den lijve mogen ondervinden, zowel als acteur als ondernemer. Zijn carrière ging niet zonder slag of stoot. Niet minder dan vier keer werd hij afgewezen voor de Toneelschool. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen?

Persoonlijke aanpak
Dirk denkt graag met u mee: ‘Ik vind het geweldig om een publiek toe te spreken. Uiteraard afgestemd op de doelgroep. Maar op een ding kunt u rekenen: saai wordt het in ieder geval niet. Men mag mij de hemd van het lijf vragen, ik heb niets te verbergen en vind het alleen maar leuk om mijn persoonlijke ervaringen te delen en daardoor hopelijk te inspireren.’

Expertise / Vakgebied

Ondernemerschap, acteren, trouwambtenaar

Boek Nu


Vergoeding: €3000 .. €6000

Dirk kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Panellid Spreker

Thema's

Ceremonie (o.a. huwelijks) Communicatie Leiderschap Marketing Ondernemen Trends