Profiel van Dolf Flinker

Dolf flinker

Dolf Flinker

Anderen noemen Dolf authentiek, zorgvuldig, rustig, analytisch, bekwaam én enthousiast. Met meer dan 30 werkzame jaren in verschillende functies en op diverse niveaus, is hij voor iedereen een geschikte gesprekspartner. Daarnaast is Dolf zeer ervaren in het observeren, motiveren en veranderen van mensen met ongewenst gewoontegedrag. Dit gedrag is zichtbaar en merkbaar door bijvoorbeeld regelmatige gezondheidsklachten, chronische ziekte, veelvuldig verzuim of overgewicht.
Als Leefstijl trainer en coach begeleidt hij individuele en groepstrajecten. Als spreker deelt hij zijn kennis en inzichten graag als het gaat over Gezond Gewoonte Gedrag, Natuurlijk Ouder Worden, Vitale Medewerkers of Afvallen Zonder Zweten.
Zijn motto: Kennis koppelen aan actie! Hij ziet leefstijl als de optelsom van wat we dagelijks doen en laten, dus van keuzes die we maken. Het merendeel van die keuzes wordt op onderbewust niveau gemaakt. Veranderingen vinden ook op dat niveau plaats, maar niet eerder dan dat er bewustwording optreedt van eigen gedrag, wie en wat daar invloed op heeft, en wat werkelijk belangrijk is voor de persoon in kwestie.

Expertise / Vakgebied

Gedragsverandering, bewustwording, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie, zingeving, gevoel voor humor.

Boek Nu


Vergoeding: €300 .. €399

Dolf kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Panellid Spreker

Thema's

Duurzaamheid Gezondheidszorg Sport

Sociale Media