Profiel van Errol van Engelen

Eve 2014 oct 08 2

Errol van Engelen

Digital Transformation | Big Data | Trends in Technologie en Business

Errol van Engelen is gespecialiseerd in Digital Transformation, Big Data en Trends in Technologie en Business. Hij begon zijn loopbaan in IT. Hij heeft een bachelor in Marketing Management en Business Administration. Sinds 2001 werkt Errol als zelfstandig consultant, de laatste zeven jaar met de focus op Social Media en Big Data. Zijn toegevoegde waarde, naast inspirerende, interactieve en waardevolle lezingen en workshops, is het verstrekken van zowel kennis als een methodologie.

Digital Transformation wordt steeds complexer. Om die complexiteit te reduceren heeft hij een aanpak ontwikkeld die twee bestaande, succesvolle methoden integreert, de Holistic Digital Transformation Methodology® (HDTM). De HDTM biedt u mogelijkheden om uw marketing en andere campagnes effectief uit te voeren. Errol verzorgt over elk onderdeel een lezing of workshop die u ondersteunt van strategie naar implementatie. Topics:

• Digital Transformation
• Content Marketing
• Social Media
• Marketing Automation
• Big Data en Business Intelligence

Big Data
Door de opkomst van Social Media groeit uw data explosief. Door het analyseren van deze data kunt u patronen in kaart brengen. Zo krijgt u inzicht in het gedrag van uw klanten en kunt u op basis daarvan voorspellingen doen. Dit heet Predictive Analytics. Met Predictive Analytics kunt u de financiële resultaten van uw activiteiten en campagnes verhogen. Niet alleen grote bedrijven kunnen uitgroeien tot een data gedreven organisatie, ook voor MKB-bedrijven is het mogelijk om inzicht te krijgen in wie uw website bezoekt en waar hij naar heeft gezocht.

Trends in Technologie en Business
Door de vele technologische doorbraken wordt het voor u als management steeds moeilijker om state-of-the-art technologie te volgen, op waarde te beoordelen en daarvoor een strategie te ontwikkelen met een positief impact op uw business. De focus ligt daarbij op een aantal essentiële technologieën met veel business impact, zoals Artificial Intelligence, Augmented Reality, Blockchain, Drones, Internet of Things, Robots, Virtual Reality en 3D Printing.

Expertise / Vakgebied

ICT, Marketing, Sales, Business Development, Digital Transformation, Content Marketing, Social Media, Marketing Automation, Big Data, Business Intelligence, Trends in Technologie en Business

Boek Nu


Vergoeding: €1500 .. €3000

Errol kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

ICT Marketing Trends

Sociale Media