Profiel van Frank Willems

Frank willems

Frank Willems

Frank wordt gezien als 'thought leader' op het gebied van regie, leiderschap en social sourcing. Vanuit zijn onderzoeksprojecten naar leiderschap en zelforganisatie met onder andere de Olympische zeilteams, high performance teams, duurzame communities, zelforganiserende zorgnetwerken en innovatie communities met ondernemers inspireert hij bij vele lezingen. Door het inzetten van innovatieve ICT toepassingen wordt in deze onderzoeksprojecten ook vernieuwing gerealiseerd in het toepassen van big data en social data research.

Naast de onderzoeksprojecten is zijn 'thought leadership' ook gebaseerd op het jarenlang deskundig uitvoeren van veranderprojecten in het ontwikkelen van regieorganisaties, zelforganisatie en het ontwikkelen van leiderschap bij regievraagstukken en transities.

Frank is Practice Lead Regie, Governance en Leiderschap bij Quint Wellington Redwood en Bijzonder Lector Regie, Leiderschap en (social) Sourcing bij Hanzehogeschool Groningen en als onderzoeker verbonden aan Rijksuniversiteit Groningen.

Expertise / Vakgebied

Leiderschap, verandermanagement, zelforganisatie, teamontwikkeling, ICT innovaties, community ontwikkeling, social data

Boek Nu


Vergoeding: €400 .. €749

Frank kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Duurzaamheid ICT Leiderschap Meertalig (niet alleen het Nederlands) Wetenschap

Sociale Media