Profiel van Geert Kloppenburg

Sprekers trefpunt

Geert Kloppenburg

‘Er is vaker wél dan geen oplossing’

Nationaal en internationaal is Geert Kloppenburg werkzaam als (keynote) spreker, debatleider of dagvoorzitter op evenementen en bij organisaties. Ook heeft hij ruime ervaring met het geven van workshops rondom innovatie en mobiliteit. Hij spreekt veel voor (startende) ondernemers & idealisten met doorzettingsvermogen. Stap voor stap legt hij uit waarom veel innovatieve ideeën echt kunnen uitgroeien tot een tastbaar product. Zijn mentaliteit is proactief, zijn visie integraal.

Na bijna 15 jaar ervaring in mobiliteit vanuit verschillende bedrijven (onder andere TukTuk-Company, stichting DOET) en vanuit verschillende rollen zoals ondernemer en NGO, kan hij als geen ander schakelen tussen de verschillende stakeholders.

Geert Kloppenburg reikt concrete oplossingen aan om de bereikbaarheid van het stedelijk gebied te verbeteren. Dit doet hij onder andere door te kijken naar hoe het bestaande (bijvoorbeeld het spoor) beter benut kan worden. Het is zijn doel om ervoor te zorgen dat men schoner, goedkoper en sneller van A naar B kan komen en de leefbaarheid hierdoor verbetert.

Om dit te bewerkstelligen geeft hij strategisch advies en lezingen in binnen- en buitenland en aan lokale en nationale overheden en vervoersmaatschappijen. Grote en kleinere ondernemingen helpt Geert om hun product in de markt te zetten.

Geert Kloppenburg vertelt een luchtig en interactief verhaal over stedelijke bereikbaarheid, leefbaarheid en innovatie en/of ondernemerschap. Zijn verhaal is nooit hetzelfde maar altijd toegespitst op de zaal.

Expertise / Vakgebied

Bereikbaarheid en leefbaarheid, innovatie en ondernemerschap.

Boek Nu


Vergoeding: €1500 .. €3000

Geert kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Panellid Spreker

Thema's

Duurzaamheid Meertalig (niet alleen het Nederlands) Ondernemen Trends

Sociale Media