Profiel van Hans Groenhuijsen

Hans 5

Hans Groenhuijsen

Hans Groenhuijsen heeft zijn sporen verdiend als adviseur en interim-manager en vanuit verschillende management- en directiefuncties bij Boer & Croon, Achmea, Athlon, Akzo Nobel, Pon en Rabobank International. De focus lag daarbij vooral op de sector automotive en mobiliteit. Inmiddels werkt hij als zelfstandig adviseur op het gebied van strategie, innovatie, en transformatie. Daarnaast is hij actief als spreker en dagvoorzitter, en publiceert hij regelmatig via columns en blogs.

De spreker.

Hans is uitdagend en scherp, kritisch en inspirerend. Hij spreekt over de grote trends in de wereld, over de grote thema’s zoals innovatie, transitie, crisis en perspectief, politiek en economie. Hij is soms de beschouwer en soms de verteller, vanuit zijn ervaring en vanuit de actualiteit, en de praktijk van alledag. Hij schetst niet alleen de grote trends en issues in de wereld, maar hij kan ook vanuit deze brede context inzoomen: van plaatjes en praatjes naar inzicht en uitzicht, van theorie naar praktijk.

Waar gaat het over?

. over kijken naar de wereld: over verleden, heden en toekomst, over voorspellingen en strategie.
. over veranderen: over innovatie, over disruptie en transitie, verandering en veranderen.
. over grote issues: klimaat en energie, over markt en bestuur, over crisis en perspectief.
. over mobiliteit: auto’s, mobiliteit, technologie.
Deze thema’s (meestal een selectie hieruit) dienen als kapstok, en kunnen ingevuld worden op een manier die past bij gelegenheid, publiek, en doel van de meeting. Natuurlijk is ook volledig maatwerk mogelijk: qua inhoud en stijl, meer of minder interactie met publiek, serieuzer of meer onderhoudend, werkend met stellingen e.d.

Webinars.

Een webinar is niet een halfbakken congres. Een webinar is echt een serieuze vorm van informeren en communiceren; online en dus niet in een zaal met een podium, maar zeker zo waardevol; met veel interactie, met één of meer sprekers, met discussie. De voordelen zijn helder zoals minder reistijd, lagere kosten t.o.v. een gewoon congres of seminar, op korte termijn te organiseren, op één of juist meer locaties. Ook een webinar zorgt voor die zo vaak genoemde verbinding tussen mensen, voor betrokkenheid.Net als bij een congres wordt succes gemaakt door een top voorbereiding: programma, inhoud, draaiboek, techniek etc. We regelen het graag samen met u en eventueel samen met partners die bijvoorbeeld de techniek kunnen verzorgen.

Hans is inzetbaar als (key note) speaker, dagvoorzitter en discussieleider. Hij kan ook optreden als moderator/consultant bij strategie-sessies, werkconferenties en in-company meetings.

Expertise / Vakgebied

Strategie
Innovatie
Disruptie: de balans tussen dynamiek en stabiliteit
Crisis, en dan ?
Transformatie : herstructureren, verbeteren, vernieuwen
Management in spannende tijden
Disruptie in de automotive
Mobiliteit
Impact van technologie op economie en samenleving, op politiek en economie, op leven en werken
Technologie als versneller naar een betere wereld

Boek Nu


Vergoeding: €1500 .. €3000

Hans kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Panellid Spreker

Thema's

Duurzaamheid Leiderschap Marketing Meertalig (niet alleen het Nederlands) Ondernemen Trends

Sociale Media