Profiel van Hink Jan Apotheker

Hink jan apotheker

Hink Jan Apotheker

Hink Jan Apotheker (1966) is zelfstandig en al meer dan 16 jaar actief in communicatie. In die periode was hij als projectmanager bij een communicatiebedrijf in Noord Nederland werkzaam als videoproducent, regisseur, opnameleider en organisator van verschillende evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast is hij meer dan 20 jaar actief betrokken bij basketbalclub Donar, de grootste zaalsportclub van Nederland, in Groningen. Hij is communicatieadviseur, presentator en perschef.

Bij diverse sportevenementen zoals de 4 mijl van Groningen, Donar, FC Groningen, de Kardingerun en de Groningen Urban Trail is hij regelmatig de spreekstalmeester en voice over.
Ook presenteert Hink Jan als gastheer regelmatig zakelijke evenementen voor onder andere Martini Business en verschillende MKB bedrijven.

Sinds de zomer van 2015 is Hink Jan zelfstandig en inzetbaar om te organiseren, te produceren, te regisseren, te doceren en te presenteren.

Als spreker kan Hink Jan boeiende verhalen vertellen over fanbeleving en over hoe organisaties de olievlek van fans, betrokkenen, klanten en medewerkers kunnen laten groeien. Als presentator of dagvoorzitter is hij inzetbaar om uw bijeenkomst of evenement gepast, enthousiast en vlekkeloos te laten verlopen met daarbij nadrukkelijk de interactie met het publiek.

Expertise / Vakgebied

Sport, beleving, netwerkbijeenkomsten, presentaties, videoproductie, gespreksleider

Boek Nu


Vergoeding: €750 .. €1500

Hink Jan kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Spreker

Thema's

Communicatie Kunst en Cultuur Marketing Media en Journalistiek Sport Trends

Sociale Media