Profiel van Jacco van den Berg

Fotojaccomoed2

Jacco van den Berg

Jacco van den Berg is oprichter van Van den Berg Training & Advies. Hij adviseert en traint al bijna twintig jaar op het gebied van het aantrekken, goed houden en behouden van medewerkers. De onderwerpen beoordelen- en functioneringsgesprekken, werving en selectie, Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP)-gesprekken, coachen, 360°-feedback, leidinggeven, ziekteverzuim en employability genieten zijn speciale aandacht. Hij is auteur van Het GROTE gesprekkenboek, POP in Nederland, Beoordelen in Nederland en Het coachingsalfabet. Wekelijks levert hij een bijdrage aan de rubriek Verdien ik wel genoeg? van de Volkskrant.

Expertise / Vakgebied

Het succes van organisaties wordt bepaald door de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van haar medewerker. Van den Berg Training & Advies heeft als doel medewerkers en organisaties beter te laten functioneren. De interventies die wij gebruiken zijn:

  • training
  • advies
  • boeken en artikelen
  • video’s (blended learning)

De synergie die ontstaat wanneer persoonlijke én organisatiedoelen worden bereikt, staat garant voor het succes van een organisatie.

Boek Nu


Vergoeding: €750 .. €1500

Jacco kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Leiderschap

Sociale Media