Profiel van Jack de Jong

20150612 jn6 3006 web 3 jack1

Jack de Jong

Jack de Jong is een intrigerende social entrepreneur, manager en trainer/coach. Door zijn brede ervaring op het gebied van acquisitie, reclame, social media en het verbinden van mensen en bedrijven is hij in staat middels eigen ervaringen en humor de dialoog met groepen aan te gaan. Hij reflecteert het huidige economische klimaat op u zelf en geeft u daarmee inzicht in diverse vraagstukken op het gebied van acquisitie, reclame, sport en ondernemerschap. Sport is zijn passie en bovenstaande competenties geven hem daardoor de mogelijkheid om sport en ondernemerschap met elkaar te verbinden.

De verbinder tussen bedrijven en bedrijven en bedrijven en personen.

Ervaringsgebieden zijn o.a. Re-integratie, sport, media, marketing.

Jack geeft 2 wekelijks een gratis spreekuur waar ondernemers al hun vragen kunnen stellen op het gebied van media, sales, acquisitie, leadgeneratie en nog veel meer. Hij coacht ondernemers en startende ondernemers op hun eigen niveau en zorgt hiermee dat ondernemers stappen voorwaarts kunnen maken. Jack is daarnaast al jaren actief als voebaltrainer ook hier zorgt hij ervoor dat het teamproces ervoor zorgt dat er betere prestaties gerealiseerd worden.

Als laatste geeft hij ook nog eens workshops en seminars op diverse gebieden waaronder een compleet andere kijk op social media o hiermee mensen en bedrijven te helpen om meer rendement uit hun social media te halen.

Als u een spreker zoekt die de interactie met het publiek aangaat om een humoristische, respectvolle doch heldere wijze dan bent u bij hem aan het goede adres, daarnaast is hij uitstekend instaat om als interviewer of dagvoorzitter de begeleiding te verzorgen. Als panellid zal hij de vrolijke noot in het gezelschap zijn. Integriteit blijft altijd voorop staan.

Expertise / Vakgebied

Management, Verbinden, Sales, Trainen, Coachen, Acquisitie, Buitenreclame, Print Media, Teambuilding, Verandermanagement, Marktonderzoek, Reclame Advies, Social Media Advies, Marketing en Sport

Boek Nu


Vergoeding: €300 .. €399

Jack kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Leiderschap Marketing Media en Journalistiek Ondernemen Sport Trends