Profiel van Jan Hofman

00 pasfoto jan

Jan Hofman

Jan is onafhankelijk Geestelijk verzorger, gediplomeerd life-coach, ADR gecertificeerd mediator en HBO theologisch geschoold.

Wanneer je op zoek bent naar een pastor of dominee voor een afscheids- of trouwdienst ben je bij Jan Hofman aan het juiste adres.

SPREKER / PASTOR AFSCHEIDSDIENSTEN
In onze veranderende samenleving wordt het, door het teruglopende kerkbezoek, steeds lastiger om een Pastor of Dominee bereid te vinden mee te werken aan een uitvaartdienst van mensen die niet tot de gemeenschap van de Pastor of Dominee behoren.
Toch weet u dat degene waarvan je afscheid neemt nog wel een band had met het geloof en dat wilt u ook tot uitdrukking laten komen in een afscheidsdienst. Jan is beschikbaar om een uitvaartdienst te leiden.
Samen met u wil hij n een gesprek vormgeven aan de invulling van een waardig afscheid, waarbij troost en bemoediging mogen worden geboden vanuit dankbaarheid, hoop en toekomst.

PASTOR HUWELIJKS INZEGENING
Jan heeft ruime ervaring in het voorbereiden en uitvoeren van huwelijksdiensten, zowel binnen als buiten kerkelijke vormen. Graag gaat hij in gesprek met aanstaande bruidsparen om samen inhoud te geven aan hun huwelijksdienst.

Expertise / Vakgebied

Rouw en trouw begeleiding, Communicatie, Verlies verwerking, Conflictbemiddeling incl. relatieconflicten

Boek Nu


Vergoeding: €300 .. €399

Jan kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Panellid Spreker

Thema's

Ceremonie (o.a. huwelijks) Communicatie Gezondheidszorg Uitvaarten