Profiel van Kees Boele

Kees boele (2)

Kees Boele

Inspirerend groen, dat is het motto van Kees. Als allround bioloog is hij al decennia actief als natuurpresentator in Nederland en ver daarbuiten. Daarnaast staan In zijn cv o.a. functies als projectmanager Hortus Haren, directeur van botanische tuin De Kruidhof en senior beleidsambtenaar gemeente Slochteren.
Sinds 2011 zet hij zich fulltime in voor zijn bedrijf Natuurpresentaties® met grote en kleine activiteiten. Geregeld is hij te beluisteren op allerlei radiozenders (o.a. op Radio 5) en hij schrijft voor o.a. het blad Noorderland. Maar het merendeel van zijn tijd staat hij voor uiteenlopende groepen met presentaties, cursussen en uitdagende excursies. Van Seniorenacademie tot bedrijfsvereniging, van hobbyclub tot vrouwensociëteit. Een specialiteit daarbij is het verzorgen van groene programma's voor recreatie en horeca bedrijven tussen Wad en Vaalserberg.

Uiteraard kunt u zich bij uw keus voor een onderwerp laten leiden door zijn website of zeer uitgebreide portfolio. Veel beter is echter maatwerk, wat past er binnen uw organisatie, wat leeft er bij uw publiek? Kees kan bijna elk gewenst groen onderwerp uitwerken tot een afwisselende PowerPoint presentatie. Daarbij maakt hij zo veel mogelijk gebruik van eigen fotografie. Even belangrijk is echter het verhaal, van begin tot eind boeiend, enthousiast en inspirerend.

Expertise / Vakgebied

Bioloog, ecoloog, natuur en landschap, flora en fauna, wereldreiziger

Boek Nu


Vergoeding: €200 .. €299

Kees kan de volgende rollen invullen

Spreker

Thema's

Natuur en Landschap Wetenschap

Sociale Media