Profiel van Luc van Bussel

Luc van bussel 1.0

Luc van Bussel

Luc van Bussel (1964) is ondernemer, spreker en auteur. 'Gastgevers in Geluk' is zijn derde boek. In 2008 schreef hij 'INFARCT, de naderende stilstand van Nederland' en in 2013 'Alles Kan Beter, 10 Succesfactoren voor duurzame groei'. Luc van Bussel participeert in verschillende bedrijven, waaronder Regardz Hospitality Group BV waar hij tevens CEO is.
Luc van Bussel noemt zich een Vlaming met een Nederlands paspoort, groeide op in het Vlaamse dorpje Leut en studeerde Hospitality Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en Cornell University New York. Hij was de Center Parcs innovator van de jaren negentig en kreeg landelijke bekendheid als de oprichter van de Partij van de Filerijder (2007). Hij organiseerde -samen met Mark Rutte- het eerste Nationaal File Forum (2008) en werd een wake-up call voor de mobiliteitsbranche. Als CEO van The Alwaysbemobile Company boekte hij spraakmakende successen, waaronder Best Managed Company (2008,2009,2010, 2011), Gouden FD Gazellen Award (2011) en Franchiseformule van het Jaar (2012)Als columnist van Automotive Magazine geeft hij maandelijks zijn opinie over actuele thema’s in de Automotive en Mobiliteit.
Luc van Bussel is een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter. In zijn presentaties daagt hij het publiek uit met belangrijke vraagstukken over Excellente Service in een digitale samenleving en Innovatie als Leiderschapsmodel. Luc van Bussel haalt zijn inspiratie uit het (strategische) advieswerk voor familiebedrijven en coacht DGA’s, bestuurders of managers met een uitdaging of een dilemma. Hij is een emotionele, inspirerende spreker met veel humor, tempo en weinig PowerPoint. Zijn doel is dat iedere lezing de beste reden moet zijn om –heel even- niet te werken.

Expertise / Vakgebied

Expertise op het gebied van gastvrijheid, innovatie, leiderschap, strategie en ondernemen.

Boek Nu


Vergoeding: €1500 .. €3000

Luc kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Spreker

Thema's

Leiderschap Ondernemen

Sociale Media