Profiel van Marjan van de Bult

Marjan bult versie 2

Marjan van de Bult

Marjan van de Bult droomde als kind al van het ondernemersleven. Speelde winkeltje en zag in haar slaapkamer vaak voor haar hoe het leven als ondernemer er uit zou zien. Alleen écht in actie kwam ze nooit.

Na het afstuderen, op de MBO-Verpleegkunde, HBO-verpleegkunde en Management in de Zorg, ging ze in de gezondheidszorg werken. Het werk als begeleider, coach en leidinggevende in de jeugdgezondheidszorg vond ze leuk om te doen, maar steeds vaker kwam ze moe en zonder energie thuis. Het roer moest om! Ze besefte dat ze het anders wilde doen en zich niet meer wilde laten leiden door verwachtingspatronen in Nederland. Ze koos ervoor om vrijwilligerswerk te gaan doen in Malawi. Dat was een van de meest bijzondere ervaringen in haar leven. In Malawi kon ze van betekenis zijn voor anderen en iets doen waar ze gelukkig van werd.

Terug in Nederland gooide ze het roer helemaal om. Ze besloot haar ondernemers vaardigheden verder te ontwikkelen, optimaal in te zetten en voor haar eigen geluk te gaan. Ze wilde een plek creëren waar ze vrouwelijke ondernemers kon inspireren en motiveren met haar verhaal en zo ontstond begin 2014 het bedrijf Gelukfabriek.

Als ze iets geleerd heeft de afgelopen jaren is het: ga doen wat je gelukkig maakt. Je bent grotendeels zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk en succes en ga daarvoor! Marjan weet als geen ander hoe het is om te worstelen. Om je eenzaam te voelen, om niet te weten welke stappen je nu kunt gaan zetten om wél eens successen te boeken, om constant te investeren in tijd en geld en niet de resultaten te krijgen waar je zo op had gehoopt. Om te twijfelen of je misschien toch weer in loondienst moet gaan en om uren achter de laptop te zitten zonder dat je echt productief bent.

Daarom brengt ze met haar trainingen, lezingen en masterclasses het ondernemerschap terug naar de basis. Jouw basis. Wat maakt jou gelukkig, met wie wil jij het allerliefste werken en hoe kun je dit inzetten om de klanten te bereiken die jij wilt bereiken.

Expertise / Vakgebied

Ondernemen, geluk, leiderschap, succes, ideale klant

Boek Nu


Vergoeding: €300 .. €399

Marjan kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Leiderschap Marketing Ondernemen