Profiel van Maurice van Bokhoven

Maurice van bokhoven

Maurice van Bokhoven

Maurice is een Communicator in hart en nieren. Zijn drang naar authentiek gedrag en omdenken in Marketing en Communicatie is groot; hij is van mening, dat deze periode rijp is voor structurele veranderingen in het gedrag van individuen en organisaties.

Maurice is tevens een mens. Met gevoel voor verhoudingen en een heldere kijk op de mensheid en zijn gedrag. Met zijn vlijmscherpe analyses en de uitleg erover, heeft hij zich bekend gemaakt als een visionair. Maar dan wel met de kwetsbaarheid van een gewoon mens.

Zijn kracht ligt erin, dat hij daarnaast ook mensen kan verbinden, die hetzelfde zien en uiten. Dat maakt hem tot een teamspeler, met oog voor andere meningen en visies. In zijn vakgebied met een woord te omschrijven: communicatie .

Zo is hij de initiator en organisator van een masterclass Authentiek Leiderschap en "Wakker worden met je Gunfactor". Om de leiders van nu te doordringen van het feit, dat de tijd is gekomen om hun gedrag aan te passen aan de eisen van dit tijdvak.

Het unieke aan Maurice is, dat hij met zijn visie anderen stimuleert en inspireert en oprecht aandacht geeft aan hen. Hij ontvangt liever dan dat hij zendt. Maurice ten voeten uit.

Als exponent van een nieuwe Marketing Communicatie gedachte, kan hij anderen helpen deze omslag te maken. Als schrijver, spreker en trainer kan hij zijn ideeën vormgeven en laten inwerken. Social Media wordt dan eindelijk weer eens een kanaal voor echte geluiden en realistische gedachten over de toekomst.

(Egbert Wientjes over Maurice van Bokhoven)

Expertise / Vakgebied

Vader van 3 kinderen, business Development, marketing, communicatie en commercie. Verbinden is zijn talent. Het ritme van denken veranderen is zijn missie.

Boek Nu


Vergoeding: €750 .. €1500

Maurice kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Panellid Spreker

Thema's

Communicatie ICT Leiderschap Marketing Ondernemen

Sociale Media