Profiel van Myra Eeken-Hermans

Myra eeken hermans

Myra Eeken-Hermans

Myra (1966) is als BrugVrouw sterk in verbinding. Voor zowel de organisatie als het dagvoorzitterschap en inhoudelijke invulling van evenementen kunt u bij haar terecht. Zij brengt energie en enthousiasme in uw bijeenkomst. Zij maakt gebruik van energieke werkvormen, een passend verhaal en brengt het publiek letterlijk en figuurlijk in beweging. Op allerlei gebied.

Myra 'loves it when a plan comes together' en verzorgt samen met u een invulling op maat. Wanneer u Myra als organisator of dagvoorzitter boekt, hoeft u alleen nog maar te genieten van uw bijeenkomst of evenement. Zij regelt het gewoon. Omdat zij snel kan schakelen en beschikt over een groot netwerk, ruime ervaring op het gebied van communicatie en goede perscontacten.

Onderwerpen die haar na aan het hart liggen zijn: vrouwelijk ondernemerschap, kracht van vrouwen, samenwerken, netwerken, collegialiteit versus concurrentie, zakelijk flirten, ken je eigen kracht. Maar het maakt niet uit over welk onderwerp zij spreekt, zij past zich moeiteloos aan aan het onderwerp en het publiek.

Expertise / Vakgebied

Authentiek presenteren, transformationeel coachen & trainen, tekstschrijven, redigeren, evenementenorganisatie, politiek, communicatie, public relations, netwerken

Boek Nu


Vergoeding: €400 .. €749

Myra kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Panellid

Thema's

Communicatie Duurzaamheid Kunst en Cultuur Leiderschap Marketing Natuur en Landschap Ondernemen Sport Trends

Sociale Media