Profiel van Neeltje van den Brand

Neeltje van den brand

Neeltje van den Brand

U organiseert een congres, seminar, conferentie, bijeenkomst of een samenzijn. U bent op zoek naar iemand die de rode draad van de dag is. Naturel of theatrale verschijning, het is aan u.

Neeltje als dagvoorzitter, presentator. In die rol maakt ze heel sterke indruk. Zij geeft een levendige en ook humoristische invulling aan het dagvoorzitterschap. Het voor een volle zaal vlot aan elkaar praten van sprekers moet goed voorbereid gebeuren. Neeltje voegt daar een dosis humor aan toe, zonder iets af te doen aan thema en doelstelling van de bijeenkomst. Acteertalent, snelle kwinkslagen, de zaal erbij betrekken, bruggetjes maken, ToNeeltje kan het allemaal.

Haar levendige manier van presenteren in combinatie met haar humor leidde elke keer weer tot een goede sfeer. Hierdoor is zij heel goed in staat om de aanwezigen te betrekken bij de bijeenkomst en te activeren, indien gewenst. Door haar gedegen voorbereiding en ruime ervaring met het toespreken van grotere groepen is zij ook zeer goed in staat om snel te schakelen binnen onderwerpen, tussen sprekers en in geval van wijzigingen in de programmering.

Expertise / Vakgebied

Als dagvoorzitter/dagregisseur/dagaanjager en spreker hou ik van informeel improviseren, het liefst met de nodige luchtigheid en humor en altijd met aandacht voor de inhoud en het draaiboek
Met inspiratie en interactie als sleutelwoorden.
Verbinding, zelfspot, humor, energie.

Boek Nu


Vergoeding: €750 .. €1500

Neeltje kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Organizer Spreker

Thema's

Communicatie Gezondheidszorg Leiderschap Ondernemen Trends

Sociale Media