Profiel van Nynke Laanstra

Foto nynke zw

Nynke Laanstra

IK KAN HET NOG NA VERTELLEN!
Nynke Laanstra was een succesvol onderneemster toen ze in 2001 geveld werd door ziekte. Er even tussenuit was haar initiële gedachte. Er volgde een lange weg van operaties en herstel. In 2007 belandde ze op de intensive care. Ze overleefde de kritische fase maar lag maandenlang doodstil in een ziekenhuisbed, aan een infuus en sondevoeding. Starend naar het plafond schreef ze in gedachten haar overlevingsstrategie én de aanzet van haar eerste boek. Plafond-mindmappen noemt ze dit. Haar spirit, ambitie én het plafond-mindmappen, sleurden haar erdoorheen. Op de achtergrond speelt haar ziekte een blijvende rol, maar inmiddels heeft ze drie bestsellers op haar naam staan. Haar motto: Opgeven is geen optie en ‘nee’ is het begin.

Nynke’s levensverhaal laat zich omschrijven als een aaneenschakeling van indrukwekkende verhalen. Die vormen de inspiratiebron voor haar boeken. Universele thema’s stoft ze af en schudt ze op. Momenteel schrijft ze aan haar vierde boek: een aangrijpende roman gebaseerd op een bizarre gebeurtenis uit 1983.

Expertise / Vakgebied

Als gedreven Event - Brandadviseur & Storytelling expert weet ze als geen ander de mix van informatie, kracht en sprankeling toe te passen in corporate storytelling. Ze stond aan de wieg van grote projecten:
* In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds creëerde ze de eerste hangplek voor ouderen.
* Ontwikkelde een landelijke Marketing & PR campagne voor een biologische traiteurservice.
*Organiseerde een grootschalig 3-daags PR-event voor een Bedrijfspensioenfonds.

Boek Nu


Vergoeding: €400 .. €749

Nynke kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Gezondheidszorg Kunst en Cultuur Leiderschap Ondernemen Trends

Sociale Media