Profiel van Paul Oortwijn

Paul oortwijn

Paul Oortwijn

Met een achtergrond als zowel adviseur, projectmanager en leidinggevende in de wereld van bedrijfsmatig vastgoed en facility management heeft Paul Oortwijn een brede (inter)nationale ervaring opgedaan waarbij zijn klantgedreven instelling altijd voorop staat. En dat vanuit een brede ervaring in vastgoed, facility management en inkoop: noem een invalshoek en er ontstaat een interessant gesprek met Paul waarbij u zich niet snel zult vervelen!

Onderwerpen als gastheerschap, persoonlijk leiderschap en innovatie zijn veel terugkerende thema's in zijn interviews en spreekmomenten. Gastheerschap gaat daarbij over emotionele waarde voor de klant maar ook over een continu proces van gedragsverandering. Bij persoonlijk leiderschap spreekt Paul veelal over het ontwikkelen van authentiek leiderschap en dienend leiderschap waarbij hij zijn eigen ervaringen ook zeker met u deelt!
En dan zeker innovatie, want wat doe je als oude recepten voor succes zijn uitgewerkt en de markt sneller verandert dan je eigen businesspropositie? En hoe creëer je een klantbeleving die niet uitgaat van hoe JIJ denkt, maar hoe de KLANT denkt? En ook de dag na morgen: Paul is een sterk aanhanger van menselijke en digitale netwerken in al haar verschijningsvormen. Ontwikkelingen als de blockchain zijn, zoals blijkt uit de inzichten die hij deelt, vele malen groter qua impact dan geld bijvoorbeeld ooit is geweest: onze levens zullen er sterk door veranderen.

Geïnteresseerd? Vol passie en met veel enthousiasme staat Paul u graag bij tijdens (een onderdeel van) uw evenement!

Expertise / Vakgebied

Vastgoed, Facility Management, Inkoop, Hospitality, Gastheerschap, Business Development, Innovatie, Blockchain

Boek Nu


Vergoeding: Onkostenvergoeding

Paul kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Duurzaamheid ICT Leiderschap Meertalig (niet alleen het Nederlands) Ondernemen Trends

Sociale Media