Profiel van Petra Smid

Petra smid v1.3

Petra Smid

Doordat zij haar zakelijke inslag en ondernemerservaring combineert met een onstuitbare sociale drive laat zij het bedrijfsleven zien waar de kansen liggen op het gebied van sociaal, positief en verantwoord ondernemen.

Petra verteld over de verschillende vormen van sociaal ondernemerschap en laat het publiek kennismaken met inspirerende voorbeelden uit de praktijk.

Samen met haar toehoorders zoekt zij naar win win situaties waarbij zij haar creativiteit, kennis en ervaring loslaat op de uitdagingen die er op dat moment aangedragen worden.

Expertise / Vakgebied

Het is mijn streven de drempel te verlagen naar Sociaal Ondernemerschap en om het bedrijfsleven te enthousiasmeren en ondersteunen in hun wens sociaal, verantwoord en positief te ondernemen.

Sociaal ondernemen is ondernemen met een maatschappelijke missie waarbij de organisatie, naast het maken van winst, zich laat leiden door vooruitgang voor mens, maatschappij en milieu. In mijn ideale wereld is sociaal ondernemen de norm. De tijd is rijp om het bedrijfsleven aan te haken op deze sociale, waardevolle en tevens succesvolle trend!

Mijn netwerk reikt verder dan Noord Nederland en raakt de kern van de internationale Happy startup scene. Naast dat ik zelf sociaal onderneem praat ik met zoveel mogelijk verschillende sociaal gedreven ondernemers en organisaties om ervaringen te bundelen met het doel sociaal ondernemerschap op de kaart te zetten, te inspireren en van elkaar te leren.

Boek Nu


Vergoeding: €400 .. €749

Petra kan de volgende rollen invullen

Interviewer Organizer Spreker

Thema's

Duurzaamheid Ondernemen Trends