Profiel van Reina Boels

Reina boels

Reina Boels

Reina Boels - Feikens is een kundige enthousiasteling. Met een technische / juridische opleiding als basis en een passie voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) weet ze door positiviteit, humor en respect mensen te inspireren en energie om te zetten in daden. Ze is een vernieuwer en een aanjager, die zowel geduldig als ongeduldig kan zijn, hetgeen wordt aangepast aan haar omgeving, de omstandigheden waarin ze verkeert en de belangen die spelen. Goed kijken naar de 'zachte' kant geeft bijvoorbeeld harde voordelen. En alle belangen tellen. Altijd.

Reina zet zich als organiser, interviewer of pannellid graag in voor bijeenkomsten op het gebied van duurzaamheid en MVO, communicatie, marketing, ondernemen, trends en wetenschap, waarbij ze graag bijdraagt aan onderwerpen als ''oplossingsgericht in plaats van vraag-gestuurd kijken naar mogelijkheden", "elkaar versterken en gebruik maken van bestaande krachten is wat telt", "niet alleen winst maken is het doel", "kennis delen", "klein is het nieuwe groot" en "denk werelds, handel Gronings!". Ze is betrouwbaar en doortastend, edoch, de Groninger nuchterheid en een gezonde portie relativeringsvermogen komen altijd naar boven.

Expertise / Vakgebied

Duurzaamheid, (sociale) innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Vernieuwing, pionieren.
Discussie uitlokken, reacties oproepen.
Thema's als energie, armoede, ecologie, technologie vertalen naar de lokale en regionale werkelijkheid van alledag met als insteek zelf antwoorden formuleren.
Het voeren van laagdrempelig gesprek van burger tot burger, zonder politieke agenda of forum.
Een nieuw Nederland daagt!

Boek Nu


Vergoeding: Onkostenvergoeding

Reina kan de volgende rollen invullen

Interviewer Organizer Panellid

Thema's

Communicatie Duurzaamheid Marketing Ondernemen Trends Wetenschap