Profiel van Remon de Jong

Jasper suyk 3976 (medium)klein

Remon de Jong

Remon de Jong is een ervaren spreker. Hij weet grote en kleine gezelschappen te verrassen en met veel interactie mee te nemen in het onderwerp. Door meer dan 20 jaar podiumervaring, opgedaan als rapper en presentator van evenementen, wordt hij regelmatig geboekt door zeer diverse opdrachtgevers. 'Wie een presentatie van Remon heeft meegemaakt is nieuwsgierig naar de volgende keer', aldus een opdrachtgever. Remon werkt voor bedrijven, evenementenbureaus, scholen en de overheid.

Tijdens zijn presentaties geeft hij af en toe ook improvisatie rap demonstraties, over onderwerpen aangedragen door het publiek. Dit zorgt ervoor dat een presentatie nooit saai of voorspelbaar wordt en dat iedereen scherp en gefocust blijft. Hij verstaat de taal van de jeugd en spreekt de taal van de klant. Hierdoor is hij voor jong en oud een verbinder en communicator. Remon inspireert en motiveert zijn publiek en doet dat op een ontwapenende en gedreven manier.

Door zijn grote improvisatie talent is hij voor veel verschillende opdrachtgevers en doelgroepen de originele en ideale spreker gebleken. Daag hem uit met uw wensen en kom samen tot het perfecte programmaonderdeel tijdens uw evenement.

Expertise / Vakgebied

Remon werkt als beeldend kunstenaar aan schilderijen en sculpturen in de openbare ruimte. Is goed in out of the box denken en is initiatiefnemer van het eerste crowdfunding platform voor de zorg GeefGezondheid.nu. Op tal van evenementen was hij de presentator en regelmatig maakt hij een rap op maat om de boodschap van een opdrachtgever op een bijzondere manier over te brengen. Hij werkte voor nationale en regionale tv zenders als freelance tv maker.

Boek Nu


Vergoeding: €400 .. €749

Remon kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Duurzaamheid Gezondheidszorg Kunst en Cultuur Marketing Media en Journalistiek Ondernemen Trends

Sociale Media