Profiel van Ricardo Bravenboer

Dsc 4530b med

Ricardo Bravenboer

Ricardo (1979) weet als ervaren spreker zalen te boeien met zijn verfrissende visie op merkbeleving. In zijn ogen is de tijd van gebakken lucht verkopen voorbij. Vanaf het moment dat Ricardo het podium op stapt gaat het over echte verbinding maken met klanten vanuit het hart.

Aan de hand van sprekende voorbeelden neemt hij zijn publiek mee in de wereld van Magische Menselijke Merken. Hij aarzelt daarbij niet om zijn publiek ook de spiegel voor te houden. Want hoe oprecht ben jij eigenlijk? Durf jij voor jezelf te staan?

Ricardo inspireert teams en bedrijven om te acteren vanuit gezamenlijkheid. Door onbewuste gedeelde waarden bewust te maken laat hij mensen verbinding maken op zielsniveau. Met een gezamenlijke koers verandert een merk van binnenuit. De rups wordt vanzelf een vlinder. Klanten worden als vanzelf verliefd.

Wanneer je hem genoeg tijd geeft, laat Ricardo met interactieve onderdelen de verbinding met eigen waarden ook in de zaal ontstaan. Een speelse én verdiepende opening voor teambuilding, die vele drempels wegneemt.

Expertise / Vakgebied

Branding, Verleidelijke Merken, Gelukkige Medewerkers, Blije Klanten, Identiteit & Imago, Marketing, Communicatie.

Boek Nu


Vergoeding: €750 .. €1500

Ricardo kan de volgende rollen invullen

Panellid Spreker

Thema's

Communicatie Marketing Ondernemen

Sociale Media