Profiel van Ruth Sinkeler

Ruth sinkeler

Ruth Sinkeler

Ruth Sinkeler (1972) is een energieke en inspirerende persoonlijkheid, die haar publiek van begin tot eind weet te boeien met haar originele thema's van Sexy Leiderschap, Happy Ondernemen en UBUNTU leiderschap in business.

Haar visie van Sexy Leiderschap is ontstaan vanuit haar jarenlange ervaring als ondernemer en eigen persoonlijke leiderschap ontwikkeling. Haar missie is het om binnen het bedrijfsleven en in organisaties toe te werken naar meer happiness vanuit persoonlijk Leiderschap. Happy mensen zijn aantrekkelijke mensen en dus sexy om succesvol mee samen te werken of zaken mee te doen. Meer is te lezen in haar boek over Sexy Leiderschap.

Het bedrijfsleven heeft zware jaren achter de rug. Het is tijd de passie, gedrevenheid en het plezier weer terug te vinden. Een Happy ondernemer is energiek, productief en winstgevend. Dit is wat de economie in NL een boost zal geven. In haar Happy Ondernemers zijn Succesvoller boek biedt Ruth 10 inzichten om happy te ondernemen, aangevuld met 10 interviews met inspirerende ondernemers. Tevens vind je daarin een onderzoek naar Happiness en Succes onder ondernemers.

Vanuit de filosofie van UBUNTU spreekt Ruth over bron, pijlers en baken in plaat van missie en visie. Maak kennis met deze nieuwe manier van doelen stellen binnen jouw onderneming en ervaar de motiverende kracht ervan.

Haar thema's combineert Ruth in haar trainingen, individuele coaching en lezingen, waardoor deze een unieke mix worden van het Westerse individualisme en het Afrikaanse verbinden, samenleven en samen zorgen.

Afgelopen 29 mei was Ruth één van de spreeksters op het allereerste TEDx Paramaribo Women event in haar geboorteland Suriname. Het onderwerp van haar TED talk was: How Sexy Leadership empowers women and changes the world!

Expertise / Vakgebied

Ruth Spreekt over:
• Sexy Leiderschap (persoonlijk en in bedrijfsleven en organisaties)
• UBUNTU Leiderschap in business
• Happy Ondernemen: Passievol ondernemen en leven
• Multicultureel Leiderschap en Diversiteit in het bedrijfsleven.

Boek Nu


Vergoeding: €1500 .. €3000

Ruth kan de volgende rollen invullen

Interviewer Panellid Spreker

Thema's

Leiderschap Meertalig (niet alleen het Nederlands) Ondernemen Trends

Sociale Media