Profiel van Sharon Overweg - Slap

Profielfoto bijgesneden

Sharon Overweg - Slap

OVER SHARON OVERWEG - SLAP
Sharon is spreker, ondernemer, moeder van 2 puberzonen en vrouw van Olivier. Bij Stapelgek(.com) komt alles samen waar zij energie van krijgt: mensen ontmoeten, anderen inspireren, geïnspireerd worden, persoonlijke groei en elke dag bezig zijn met het mooiste en misschien wel het moeilijkste dat dat er bestaat: geluk en de liefde!
Zij heeft veel ervaring om voor groepen te spreken. Bijna 10 jaren heeft zij rondleidingen gegeven in Nationaal Monument Kamp Vught en gastlessen gegeven op scholen. Ook gaf ze vitaliteitstrainingen in het bedrijfsleven ter preventie van ziekteverzuim. Met Stapelgek(.com) wil zij zoveel mogelijk mensen inspireren om (nog) meer uit hun relatie of toekomstige relatie te halen. Naar haar mening is er meer liefde in de wereld nodig en lopen teveel relaties op de klippen. Elk jaar opnieuw horen 70.000 kinderen in Nederland dat hun ouders uit elkaar gaan. Dat gaat haar aan het hart. Loopt het thuis niet lekker, dan heeft dat invloed op het werk en vice versa. Werk en privé zijn immers nauw met elkaar verbonden. Daarom is de theaterlezing 'Vitamine L(iefde)' ook geschikt voor het bedrijfsleven.

Sharon spreekt regelmatig samen met haar man Olivier:

OVER OLIVIER OVERWEG
Olivier is spreker, ondernemer en commercieel verantwoordelijk voor een beursgenoteerde onderneming. Olivier is trotse vader van twee zonen en de man van Sharon. Olivier heeft over de hele wereld gereisd als directeur van beursgenoteerde organisaties en mooie toonaangevende familie ondernemingen. Hij krijgt veel energie als mensen in beweging komen en willen groeien. Niet alleen met hun onderneming maar ook privé als mens. Dan pas kun je met passie bereiken wat je echt graag wilt. Met Stapelgek! hoopt hij samen met Sharon het vuurtje aan te wakkeren bij iedereen die de volgende stap wil nemen om in relaties te groeien. Noodzakelijk voor een mooi privé leven en basis voor zakelijk succes.

Alleen of samen, zij nemen altijd een flinke brok positieve, frisse energie mee.
Hun lezing Vitamine L(iefde) is openhartig, herkenbaar, intiem en hilarisch.
Zie www.stapelgek.com voor meer informatie.

Expertise / Vakgebied

Sharon: enthousiasmerende spreker, energieke inspirator
Olivier: motivator, bruggen bouwer, positieve levensinstelling

Boek Nu


Vergoeding: €400 .. €749

Sharon kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Spreker

Thema's

Ceremonie (o.a. huwelijks) Communicatie Gezondheidszorg Leiderschap