Profiel van Steve Carlin

Steve carlin origineel (4)

Steve Carlin

Over de spreker

”A goal without a plan is only a dream” is al velen jaren het levensmotto van Steve Carlin. Deze aandachtsexpert is al ruim 27 jaar gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Steve Carlin is een 100% selfmade spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Zijn succesvolle en langdurende carrière is gecreëerd door hoge doelen te stellen en alles op alles te zetten om deze te realiseren. Een bijna onmogelijke opgave. Maar ”het onmogelijke mogelijk maken” is nou net waar hij goed in is. Op het podium vertelt en verwondert Steve gepassioneerd. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt deze rasentertainer boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen.

Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

Biografie

Op achtjarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen.

Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen.

Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. In een inspirerende lezing geeft Steve Carlin bijzondere demonstraties over diverse thema’s zoals aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen, en illusie. Hij boeit zijn publiek met psychologische experimenten en mind-tricks. Ontdek de kracht van het brein!

Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden.

Deze illusionist is regelmatig te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken.

Let u vooral goed op want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Expertise / Vakgebied

Aandacht, afleiding, illusie, mind-reading, zakkenrollen, goochelen

Lezing: Focus, de kunst van aandacht & afleiding / Beïnvloeding

Lezing: Zakkenrollen (Diefstal & Preventie)
Energizer: MIND-POWER Boost
Rondlopede Acts (Tafelgoochelen, Mindreading & zakkenrollen)
MIND-TRICK Illusieshow (plenair)

Boek Nu


Vergoeding: €1500 .. €3000

Steve kan de volgende rollen invullen

Spreker

Thema's

Kunst en Cultuur