Profiel van Wendy van Mieghem

Wendy van mieghem 1.3

Wendy van Mieghem

Wendy van Mieghem is een ervaren psycholoog, consultant en trainer die menselijkheid centraal stelt in alles wat ze doet. In het dagelijks leven helpt ze professionals groeien in contact en communicatie. Als spreker, dagvoorzitter of panellid weet Wendy van Mieghem, afgestemd op wat nodig is, mensen te raken, inspireren, confronteren, uit te nodigen en te verbinden.

Wendy van Mieghem stelt haar persoonlijke achtergrond en professionele ervaring ten dienste van haar publiek. Ze deinst er niet voor terug om zichzelf open en kwetsbaar op te stellen. Aan de hand van actuele nieuwsberichten en voorbeelden confronteert ze haar publiek en nodigt ze uit tot zelfreflectie. Met humor weet ze mensen gerust te stellen en uit te dagen. Waar mogelijk zet Wendy haar muzikale talent in.

Als dagvoorzitter en interviewer weet Wendy van Mieghem op natuurlijke wijze mensen op hun gemak te stellen, ruimte te bieden en te verbinden. Duidelijk waar nodig en bescheiden waar kan, weet ze to-the-point, met humor en hartverwarmende eerlijkheid de kern bloot te leggen. Ze legt verbanden, nodigt uit tot reflectie en biedt een luisterend oor. Ze kan goed structuur aanbrengen en de tijd bewaken. Haar stem is helder en vriendelijk. Ze is muzikaal en weet een publiek aan te sturen vanuit een natuurlijk leiderschap.

Wendy van Mieghem schrijft en publiceert boeken, in het Nederlands en Engels, op het gebied van menselijkheid, psychologie, verandering en bewustzijn.

Expertise / Vakgebied

Psychologie, welzijn, gezondheidszorg, verandering, duurzame groei, leiderschap.
Trauma, verlies, angst, depressie, de interactie tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling.
De psychologie van de menselijke natuur.
Natuurlijkheid in herstel en veranderprocessen.

Boek Nu


Vergoeding: €750 .. €1500

Wendy kan de volgende rollen invullen

Dagvoorzitter Interviewer Organizer Panellid Spreker

Thema's

Ceremonie (o.a. huwelijks) Communicatie Duurzaamheid Gezondheidszorg Leiderschap Media en Journalistiek Natuur en Landschap Uitvaarten