Over Ons

Wat is Sprekers Trefpunt?

Sprekers Trefpunt is een jong en landelijk sprekersbureau uit het Noorden van Nederland, dat uitsluitend werkt met ervaren sprekers, dagvoorzitters, panelleden, workshopbegeleiders etc. De mensen op deze website komen uit verschillende branches en kunnen over verschillende thema’s een interessante sessie verzorgen. We hebben ook sprekers/dagvoorzitters die in andere talen uw eventement voor u kunnen verzorgen. We hebben inmiddels al meer dan 100 excellente sprekers/dagvoorzitters! En we groeien nog steeds landelijk in naamsbekendheid !

Interesse?

Wij kunnen voor u een spreker/dagvoorzitter organiseren maar ook een compleet evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij maken voor u een passend en inspirerend voorstel! U kunt ook direct eventueel de spreker/dagvoorzitter boeken via onze website.

Alleen excellente ervaren sprekers/dagvoorzitters (ook eventueel in andere talen dan het Nederlands) kunnen zich bij ons per mail aanmelden. Sprekers Trefpunt beslist of ze voldoen aan de eisen en of ze kunnen worden ingeschreven.

Achtergrond

Wij kwamen op het idee van Spreker Trefpunt tijdens het organiseren van evenementen waarbij er geen budget was voor dure sprekers. Er bleek geen bureau te zijn waar je goede sprekers voor een redelijke prijs kon vinden. Die inspiratie heeft geleid tot de oprichting van Sprekers Trefpunt.

De oprichter en eigenaar van Sprekers Trefpunt is Janine Bruning. Janine heeft jarenlange ervaring in het organiseren van sprekers, beurzen en PR events. Hierbij heeft ze bijvoorbeeld evenementen georganiseerd met kamerleden en met bekende mensen uit de Zorg & Welzijn sector en het Onderwijs. Gedurende die tijd heeft Janine een zeer goed en excellent netwerk opgebouwd, uit dat netwerk hebben wij diverse goede sprekers weten te werven. Deze vindt u terug op deze website.